Η Εταιρεία

Η Εταιρία που εξειδικεύεται στην Έκδοση Κοινοχρήστων, Διαχείριση Πολυκατοικιών, Πετρέλαιο θέρμανσης και παντός είδους Τεχνικής Κάλυψης. Ψάχνετε τον ιδανικό συνεργάτη για την έκδοση των κοινοχρήστων σας, τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας, διανομή πετρελαίου, συνεργείο καθαρισμού ή για οποιαδήποτε άλλη τεχνική κάλυψη επιθυμείτε? ΕΛΑΤΕ τώρα στην ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και ΚΕΡΔΙΣΤΕ χρόνο και χρήματα.

Η ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ είναι μια εταιρία εμπιστοσύνης όπου το κύριο μέλημα τηςείναι οι αρμονικές σχέσεις μεταξύ των συνιδιοκτητών ή ενοίκων μιας πολυκατοικίας.Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη με το χαμηλότερο δυνατό κόστος το οποίο και επιτυγχάνετε με το μεγάλο αριθμό εξωτερικών συνεργείων μας, το άρτιο λογισμικό μας και φυσικά με την εμπειρία μας.

 

Υπηρεσίες & Παροχές

 

  • ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Η Εταιρία μας διαθέτη άριστο μηχανογραφημένο σύστημα, απόλυτα ακριβές, βασισμένο πάνω στις νέες νομοθεσίες που αφορούν την σωστή κατανομή των κοινοχρήστων αλλά και τον ακριβή υπολογισμό δαπανών θέρμανσης.Η έκδοση κοινοχρήστων περιλαμβάνει τα εξής: Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Ειδοποιητήριο ανά διαμερίσματος Εξοφλητική απόδειξη ανά διαμερίσματος

 

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΚΤΙΡΙΩΝ

Εκεί που κανείς δεν θέλει να αναλάβει της ευθύνες μιας διαχείρισης , είτε μιλάμε για πολυκατοικία είτε για κτίριο, εκεί η εταιρία μας με τους έμπειρους συνεργάτες της, την ποιότητα των υπηρεσιών, την απόλυτη διαφάνεια με τήρηση βιβλίων εσόδων – εξόδων και την δυνατότητα ελέγχου των δαπανών αλλά και του αποθεματικού σας ανά πάσα στιγμή, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ να εξυπηρετήσει της δικές σας απαιτήσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος της αγοράς σε συνδυασμό πάντα με την ποιότητα.

 

  • ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η εταιρία μας σας καλύπτει απόλυτα σε όποιο τεχνικό πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί στην πολυκατοικία σας ή ακόμα και στο διαμέρισμά σας.Η ποιότητα, η συνέπεια και οι χαμηλές τιμές είναι τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν την εταιρία μας πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών μας. Η ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής σας, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι.

 

  • ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ σας εγγυάται την καλύτερη τιμή τις αγοράς, την ποσοτική παράδοση και την πιστοποιημένη ποιότητα από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίων. Aυτό είναι ΚΕΡΔΟΣ για την πολυκατοικία σας!

 

  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Η καλύτερη ομάδα καθαριότητας βρίσκεται τώρα στην πόρτα σας! Τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση.Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ : Καθαρισμοί πολυκατοικιών Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων Καθαρισμοί γραφείων Καθαρισμοί κατοικιών Καθαρισμοί νεόδμητων χώρων