Η Εταιρεία

Η εταιρία μας αποτελείτε από μία ομάδα λογιστών η οποία αναλαμβάνει την έκδοση και την διαχείριση της πολυκατοικίας σας με κύριο σκοπό την αναβάθμιση και την ρύθμιση των οικονομικών σας, ψάχνοντας και υποδεικνύοντας, λύσεις προσαρμοσμένες αναλογικά των αναγκών σας.

Διαθέτουμε εξιδεικευμένους συνεργάτες όπως, Δικηγόρους, Μηχανολόγους, Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, εξειδικευμένες απολυμάνσεις, εταιρίες καθαρισμού καθώς και κάθε είδους τεχνική υπηρεσία. Όλοι προσεγμένοι και επιλεγμένοι βάση του επιτυχημένου βιογραφικού τους.

Στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη μας η ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, θεώρησε σκόπιμο να συνάψει συνεργασία με την Νο 1 εταιρία του χώρου της, την ΖΕΝΙΘ.

Με αυτήν την συνεργασία η εταιρίας μας μπαίνει ενεργά στο χώρο της πώλησης ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ με αποτέλεσμα να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί, αποδεικνύοντας τις συνεχείς επαγγελματικές μας ανησυχίες, οδηγώντας την εταιρία μας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, έχοντας πάντα οδηγό, τον ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ.

Επικοινωνήστε τώρα στα τηλέφωνα του γραφείου μας και ρωτήστε για τις υπηρεσίες  και τα δώρα που σας προσφέρουμε.

Η συνεργασία με την εταιρία μας, είναι πάντα κερδοφόρα!

 

Ο ιδανικός σας συνεργάτης!

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

 

Υπηρεσίες & Παροχές

 

  • ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Η Εταιρία μας διαθέτη άριστο μηχανογραφημένο σύστημα, απόλυτα ακριβές, βασισμένο πάνω στις νέες νομοθεσίες που αφορούν την σωστή κατανομή των κοινοχρήστων αλλά και τον ακριβή υπολογισμό δαπανών θέρμανσης.Η έκδοση κοινοχρήστων περιλαμβάνει τα εξής: Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Ειδοποιητήριο ανά διαμερίσματος Εξοφλητική απόδειξη ανά διαμερίσματος

 

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΚΤΙΡΙΩΝ

Εκεί που κανείς δεν θέλει να αναλάβει της ευθύνες μιας διαχείρισης , είτε μιλάμε για πολυκατοικία είτε για κτίριο, εκεί η εταιρία μας με τους έμπειρους συνεργάτες της, την ποιότητα των υπηρεσιών, την απόλυτη διαφάνεια με τήρηση βιβλίων εσόδων – εξόδων και την δυνατότητα ελέγχου των δαπανών αλλά και του αποθεματικού σας ανά πάσα στιγμή, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ να εξυπηρετήσει της δικές σας απαιτήσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος της αγοράς σε συνδυασμό πάντα με την ποιότητα.

 

  • ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η εταιρία μας σας καλύπτει απόλυτα σε όποιο τεχνικό πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί στην πολυκατοικία σας ή ακόμα και στο διαμέρισμά σας.Η ποιότητα, η συνέπεια και οι χαμηλές τιμές είναι τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν την εταιρία μας πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών μας. Η ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής σας, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι.

 

  • ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ σας εγγυάται την καλύτερη τιμή τις αγοράς, την ποσοτική παράδοση και την πιστοποιημένη ποιότητα από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίων. Aυτό είναι ΚΕΡΔΟΣ για την πολυκατοικία σας!

 

  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Η καλύτερη ομάδα καθαριότητας βρίσκεται τώρα στην πόρτα σας! Τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση.Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ : Καθαρισμοί πολυκατοικιών Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων Καθαρισμοί γραφείων Καθαρισμοί κατοικιών Καθαρισμοί νεόδμητων χώρων